Consultes i assessoria


Assessorament Jurídic en X@RXA

L’assessorament jurídic-laboral és un dels aspectes més importants de la resposta que, com a sindicat, hem de donar als treballadors tant de forma individual, si és el cas, com de forma col·lectiva.

Un reconegut equip de juristes treballen per a la USOC i estan els servei dels afiliats cotitzants a partir de la petició d’una consulta, la qual es pot fer en qualsevol dels locals sindicals de la USOC.

A més, s’ha de tenir en compte que en ocasions un problema laboral pot tenir solucions sindicals abans que jurídiques, per això una consulta prèvia als responsables sindicals, tant de la Unió com de la Federació (sector al qual pertany l’empresa), de vegades clarifica els problemes sense haver de recórrer als advocats.

En els casos d’expedients de crisi o problemes econòmics a les empreses, el sindicat proporciona assessorament tècnic mitjançant el gabinet tècnic.


Noves taules d’honoraris per als serveis jurídics de la USOC

Aquestes seran les  taules dels serveis jurídics de la USOC. Com podreu comprovar la reducció per als nostres afiliats i afiliades és important, amb aquesta acció esperem que sigui un incentiu més per poder donar una major satisfacció a la nostra afiliació, així com fer-nos més atractius a aquelles persones que puguin estar interessades a afiliar-se amb nosaltres.


Horaris de visita dels advocats de la USOC a les seus

Els advocats de la USOC, visiten diferents dies i hores a les diferents Unions Territorials, sempre s’haurà de trucar prèviament per demanar hora.

Els dies de consulta són els següents:

Unió Nacional (Barcelona):

Dimarts 15.30h a 18.30h / Dimecres de 16h a 18.30h

Unió Territorial Baix Llobregat (Martorell):

Dilluns de 16h a 19h (1 dilluns cada dues setmanes)

Unió Territorial Catalunya Central (Manresa)

Dijous de 16h a 19h

Unió Territorial Camp de Tarragona

Dimarts de 16h a 18h

Unió Territorial Vallés Oriental (Granollers-Mataró)

1 Dijous cada dues setmanes de 16.30h a 19h

Unió Territorial Vallés Occidental (Sabadell)

Dijous de 16h a 19.30h

Unió Territorial Terres de l’Ebre (Tortosa)

Dimecres de 14h a 18h

Unió Territorial Catalunya Central (Manresa)

Videoconferència, i 1 dijous cada dues setmanes

Lleida

Atenció telefònica i per videoconferència