Galeria de vídeos


Jubilacions 2024: Situació canviant. Aquests canvis són en virtut de la reforma de pensions de 2013, en la qual s’elevava progressivament l’edat de jubilació des dels 65 als 67 anys en un horitzó total de 15 anys.


S’elimina el coeficient global de parcialitat. A partir de l’1 d’octubre de 2023 els dies treballats a temps parcial computaran com a cotitzats a jornada completa.


3 nous permisos per atendre familiars o convivents dins la llei de famílies. El govern estatal ha tirat endavant, i per decret a través del Consell de Ministres, ha aprovat tres mesures, ja previstes a la normativa, en el terreny de la conciliació.


La coneguda com a llei de l’avortament reforma els permisos retribuïts vinculats a la salut sexual i reproductiva. Te’ls detallem en aquest vídeo.

 


JORNADA 8M. DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Cliqueu aquí per accedir a TOTS els vídeos de la Jornada del 8M a Barcelona. 


El passat 24 de desembre va publicar-se al BOE la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat (Llei 31/2022), que recull una sèrie de mesures en matèria laboral de cara a l’any 2023. Entre d’altres, trobem les següents novetats.

 


El passat diumenge va ser 1 de maig i vam reivindicar el Dia de les Persones Treballadores. Us deixem el muntatge que hem fet sobre la manifestació!     


Us deixem el vídeo que vam fer en motiu de la jornada del 28A sobre Salut i Seguretat en el Treball. Gràcies a tots els sectors laborals que durant la COVID-19 van resultar imprescindibles. Ens veiem a les següents jornades, per seguir fent equip i compartint la lluita!


Canal USOC a YouTube

CANAL USOC