Cursos externs

 


Cursos a través del grup FEMXA

La USOC ha arribat a un acord amb el Grup Femxa , per a la formació gratuïta dirigit a treballadors de qualsevol sector i tenen algunes place

FORMACIÓ USOC – FEMXA

Formació promoguda i subvencionades al 100% pel Ministeri de Treball i Economia Social, per la qual cosa no suposa cap cost per als  afiliats i no consumeix crèdits de formació de les empreses.

Tots els cursos s’imparteixen en modalitat ONLINE i estan dirigits a persones treballadores en règim general, autònoms i ERTO de diferents sectors.

Els alumnes els poden realitzar sense limitacions horàries i a través de la seva plataforma e-learning, amb el suport de tutors especialitzats. En aquesta convocatòria no hi ha restriccions per grandària d’empresa, ni hi ha límit d’hores formatives per als participants.

L’oferta formativa d’aquesta convocatòria està consta de cursos impartits en modalitat ONLINE o presencial, i ofereix també certificats de professionalitat en modalitat en línia amb sessions presencials a Barcelona, Mataró i Rubí. Els cursos permeten l’obtenció d’un diploma d’aprofitament, i els certificats de professionalitat permeten obtenir la titulació oficial acreditada pel Ministeri d’Educació i Formació professional.

No us perdeu els cursos online 100% subvencionats!!! Dona-li un cop d’ull:

CURSOS USOC – FEMXA

 

Conveni exclusiu de col·laboració Master.D – USOC

Oferta Formativa SG Consultors Formadors – USOC

La USOC signa un acord amb CEASFOR.


Oferta formativa confederal USO i convenis amb entitats que ofereixen formació

Cursos online preparats per la USO!
 
 
Per a més informació només cal que envieu un mail a: elena.fernandez@uso.es 
 
Per a inscriure’s  ( a través de la Plataforma de Formació de la USO ) primer cal registrar-se al següent enllaç:
 
 
Una vegada registrat és IMPRESCINDIBLE enviar un correu electrònic a la següent adreça ( per tal de formalitzar la inscripció ): 
 
 
Prepara gratis les oposicions a CORREUS:
 
Oferim l’oportunitat als nostre safiliats de preparar-se gratis les oposicions a Correus de 2024. A l’espera de la convocatòria definitiva, s’espera que es convoquin unes 4.000 places en tota Espanya. Una oportunitat per a aconseguir una ocupació estable en la qual  t’acompanyarem.
 
Has d’estar al corrent de pagament i donar-te d’alta. Pots consultar el procés d’alta en el curs escrivint a formacion@uso.es. La matrícula ja està oberta. El curs s’impartirà a través de la plataforma de formació gratuïta de la USO.
 
 

Oferta formativa confederal USO i convenis amb entitats que ofereixen formació


Curs Cos C1 Seguretat Social. (Gestionat per la FAC-USO)

Per als nostres Afiliats aquest curs és totalment gratuït. Per a qualsevol altre Treballador/a NO Afiliat * que pugui estar interessat serà gratuïta, sempre que s’afiliï i es mantingui afiliat/a durant la tramitació del procediment. Afiliació que podrà fer en el moment de formalitzar aquest encàrrec. Només es podrà formalitzar la matriculació al curs mitjançant aquest sistema, que necessàriament s’ha d’emplenar de manera en línia.

Més informació al següent document: 

CURSO PREPARACIÓN OPE SEGURIDAD SOCIAL 4.0 PDF