Logo FI-USO

A Barcelona es realitzarà el 2n Congrés estatal de la Federació d’Indústria de USO (FI-USO)


La Federación Estatal de Indústria de la Unión Sindical Obrera (FI-USO) celebra el seu 2n Congrés Estatal, a Barcelona, ​​els pròxims dies 20 i 21 d’octubre, sota el lema “+ Indústria, + Empleo”, i reunirà més de 100 congressistes per elegir el nou secretari general, per la responsabilitat torna a presentar-se l’actual secretari general, Pedro Ayllón, treballador de NISSAN Barcelona, ​​i la nova Executiva Federal, així com per marcar les línies d’acció reivindicativa per als pròxims quatre anys.

La Federació Estatal d’Indústria de la USO es va constituir fa 4 anys i agrupa els sectors industrials de metall, química, tèxtil, construcció, agroalimentació i la mineria.

Al llarg de dos dies, es reuniran a la capital catalana, representants del sector industrial i del sindicalisme, entre els quals es troben, Julio Salazar, secretari general de la USO, Maria Recuero secretària general de la USOC.
A més, s’han organitzat dues taules rodones en què s’analitzarà d’una banda, el present i futur de la indústria i de l’altra la creació d’ocupació industrial i l’energia, amb les intervencions de Vicenç Aguilera, president del Cluster d’Indústria de l’automoció de Catalunya; Luis Pérez, director Relacions Laborals de Randstad; Miguel Ángel Bernal, professor de l’Institut d’Estudis Borsaris; Xavier Pons, responsable de Màrqueting de Nissan i Javier Rodríguez, director general de l’Associació Espanyola de Cogeneració (Acullen).

La Unió Sindical Obrera (USO) és el tercer sindicat en representació en l’àmbit estatal. Compta amb més d’11.000 representants sindicals a tot Espanya, té més de 400 seus i participa en la negociació de més de 500 convenis col·lectius.

Posted in Congressos and tagged , , .