Acte de constitució de l’extensió federal d’Indústria de USOC a Girona


El dia 18 d’abril s’ha realitzat l’assemblea constitutiva de la Federació d’Indústria de la USOC de Girona amb l’assistència de 60 delegats i delegades
de les comarques gironines dels diferents sectors industrials per a l’elecció d’un responsable de l’equip d’extensió de la Federació de Indústria de Girona.
Ha obert l’acte el secretari d’organització de la FI-USOC Francisco Ballesta saludant la iniciativa de constituir la federació al territori i agraint l’assistència dels delegats i delegades de les empreses més importants del territori.
Per part de la secretària general de FI-USOC Antonia Rivero ha exposat, que aquesta constitució significa la culminació de la presència de la federació a tot Catalunya acostant així el sindicat als centres de treball i que el nou equip comptarà amb el suport de la federació .
La secretària general d’USOC Maria Recuero ha destacat que amb aquest acte es dona un pas important per consolidar la USOC com a tercer sindicat a Catalunya i suposa una alternativa d’un sindicalisme independent i autònom que està present a tot Catalunya i dona un creixement ferm del projecte sindical de la USOC que serà un referent a les comarques gironines.
Per part de Juanjo Rodríguez s’ha exposat els objectius que es marca el nou equip a Girona i ha presentat a les persones que formaran part de l’equip d’extensió i ha situat que a hores d’ara es compta amb 250 afiliats i afiliades i l’objectiu és doblar l’afiliació en el territori. Es compta amb més de 100 delegats dels sectors industrials, i amb aquest objectiu de creixement en afiliació i representació es vol assegurar una millor defensa dels drets dels treballadors de la indústria.
Ha defensat un sindicalisme de proximitat i ha destacat la importància que cada afiliat pugui exposar lliurement les seves opinions perquè aquestes siguin tingudes en compte per al funcionament del sindicat.

S’ha sotmès a votació la proposta d’equip i objectius i s’ha aprovat per unanimitat dels assistents sent triat Juanjo Rodríguez delegat de l’empresa Nylstar com a responsable de l’equip d’extensió de la FI-USOC de les comarques gironines, amb un equip compost per delegats i delegades de les empreses de Gas Natural, Torres Paper, Sanofi, Puratos, Hutchinson, Nylstar i Armacell entre altres.
Aquesta assemblea suposa un pas decisiu en la consolidació de la USOC a les comarques gironines ja que amb la incorporació d’un nombrós grup de sindicalistes experimentats ha permès fer un salt en la consolidació del sindicat al territori i un avanç del sindicalisme de la USOC com a real alternativa a Catalunya per ocupar un espai sindical que la nostra representació i propostes dels treballadors necessiten.

Cercar
Posted in Notes de Premsa and tagged , , .