Reunió CSIR

Girona

Lloc: Girona Assistiran Maria Recuero i Walter Álvarez

Jornada Diocesana de Pastoral Obrera de Terrassa

Asisitiran Núria Herrera i Pere Forga, secretària d'ognaització i economia i ex-secretari general de la federació d'ensenyament, respectivament. Lloc: Catedral de Terrassa

Debat electoral sobre Indústria

Organitza CECOT Lloc: Terrassa Assistiran Maria Recuero i Rafa de Arriba, secretària general i responsable territorial del Vallès Occidental.

Fórum Europa Tribuna Catalunya

Barcelona

Amb la presència de Jessica Albiach, Candidata de 'Comuns Sumar' a la Presidencia de la Generalitat de Catalunya. Lloc: Hotel Palace de Barcelona Assistirà Núria Herrera, secretària d'organització i economia.

Fórum Europa Tribuna Catalunya

Barcelona

Amb Salvador Illa, Primer Secretari del PSC i candidat a la Presidència de la Generalitat de Catalunya. Lloc: Hotel Grand Hyatt Barcelona Assistirà Maria Recuero, secretària general de la USOC.

II Jornada fomentem la cultura de la pau

Barcelona

Aquesta jornada dedicada a «La memòria oral com a recurs educatiu pel foment de la pau» té com a objectiu visibililitzar el rol dels municipis en el rescat de la memòria oral i el seu ús com a recurs educatiu. Lloc: Santa Margarida i els Monjos Assisitran Maria Recuero i Antonia Rivero, secretària general de […]