La USOC signa un acord amb CEASFOR.


Durant el matí del dijous 26 de gener, s’ha signat el conveni de col·laboració entre la USOC i CEASFOR a Tarragona.

L’acord preveu descomptes per als afiliats i afiliades de la USOC en les diferents formacions impartides per CEASFOR. Els principals punts de l’acord signat són els següents:

  • CLASSES PRESENCIALS. 20% sobre el preu complet del curs, independentment de la modalitat, és a dir, 20% sobre el preu de pagament únic o 20% del preu en pagament ajornat de cadascuna de les mensualitats.
  • CLASSES ONLINE. 20% en el preu del curs complet. No és aplicable al preu de les renovacions.
  • FAMILIARS DELS AFILIATS. 20% de descompte pels familiars dels afiliats en primer grau directe (fills, pares, germans) en cursos complets de preparació de part de CEASFOR ESCOLA SUPERIOR D’ADULTS FORMACIÓ, sent imprescindible l’acreditació documental de la relació de parentiu anteriorment esmentada.

La signatura de l’acord l’han realitzat Maria Recuero, secretària general de la USOC, i Ángel López, representant legal de CEASFOR Barcelona SL.

El Centre d’Assessoria i Formació CEASFOR (entreu aquí a la seva web) és un centre educatius amb una àmplia varietat de títols per a la formació, tant presencial, semi presencial o online , integrada per professionals de tots els sectors formatius. CEASFOR està especialitzat en Formació Professional, Vigilants de Seguretat en totes les especialitats, Oposicions i totes les proves d’accés a diferents branques formatives.

Consulta la galería d’imatges de la trobada aquí

Ceasfor Escuela Superior de Adultos

Posted in Formació, Notícies, Promocions and tagged , .