La USOC valora com un èxit el seguiment de la vaga a Cacaolat


Els treballadors i treballadores de producció de la factoria de CACAOLAT de Santa Coloma de Gramenet, han secundat de forma total la vaga convocada per avui que s’ha iniciat a les 6 h i que estan seguint el torn de tarda i continuarà en el torn de nit.

La vaga té caràcter indefinit i en conseqüència continuarà demà durant tot el dia, i està previst un acte de mediació al Departament de Treball, demà a les 11 hores.

El motiu de la vaga és el rebuig al calendari laboral proposat per l’empresa per 2019, i els treballadors exigeixen el respecte als acords del calendari laboral de 2017 que establia un descans en els caps de setmana en els mesos d’estiu i desembre i permetia als treballadors una organització del treball que fos compatible amb la conciliació amb la vida personal i familiar.

USOC com a membre del comitè d’empresa convocant de la vaga, valora de forma positiva l’acció de vaga i la unitat de la plantilla que demostra un rebuig a les propostes empresarials i la reclamació d’una negociació que resolgui de manera positiva les justes demandes dels treballadors.