Cartell del 2n Congrés de la Federació d'Indústria USOC

2n Congrés de la Federació d’Indústria, el 15 de Març


Lluitem per la Indústria

Amb el lema “Lluitem per la Indústria” el 15 de març es celebra a Barcelona el 2n Congrés de la Federació d’Indústria de la USOC

Fa quatre anys que es va realitzar el congrés constituent de la Federació d’Indústria de la USOC. Durant aquest temps s’ha consolidat una organització que agrupa a treballadors i treballadores dels diversos sectors industrials: metall, químiques, tèxtil, construcció, alimentació, energia i mineria, arribant a ser la primera organització de la USOC en nombre d’afiliats i afiliades.

En aquesta etapa s’ha fet front a un procés electoral complex, que ens ha portat a ser la tercera opció sindical en la indústria catalana i tenir un pes específic en sectors com l’automoció, la química, la mineria i l’energia.

El Congrés de la FI-USOC es realitzarà a Barcelona amb l’assistència de més de 60 delegats i delegades representant les seccions sindicals que formen part de la federació i que faran un balanç de la feina desenvolupada en aquests quatre anys.

Un dels objectius d’aquest congrés és tenir un equip de direcció més fort que permeti encarar els reptes de futur que es plantegen: projectar una implantació més important en grans empreses i sectors; incrementar l’afiliació i la representació; l’expansió territorial arreu de Catalunya; tenir un paper més important en la negociació col·lectiva; en la defensa de l’activitat industrial i la millora de les infraestructures que permetin mantenir aquesta activitat al territori català.

L’acte tindrà lloc a l’associació de Veïns i Comerciants del Camp de l’Arpa a partir de les 10 h (C/ Sant Antoni Maria Claret 358 Barcelona).

Posted in Congressos, Notícies and tagged , , .