142º Consejo Confederal

Confederació (Madrid)

Lloc: Madrid (Confederació USO) La delegació catalana estarà encapçalada per Maria Recuero, secretària general del sindicat.

Curs sobre Salaris i Nòmines

Tarragona - Carrer Ixart 11

Modalitat: Presencial Lloc:Unió Territorial del Camp de Tarragona -- Carrer Ixart, 11 Bis, 43003 Tarragona Horari: 10:00h a 13:30h Ponent: Juan José Delgado. Secretari de  Formació i Internacional de la USOC. Formulari d'inscripció Últim dia d’inscripció : 19/12/2023

Curs sobre Salaris i Nòmines

CC La Sedeta C/ Sicília, 321, Barcelona

Modalitat: Presencial Lloc: Centre Cívic la Sedeta. Barcelona Horari: 10:00h a 13:30h Ponent: Juan José Delgado. Secretari de  Formació i Internacional de la USOC. Formulari d'inscripció Últim dia d'inscripció : 20/12/2023

Placa commemorativa 50è aniversari detencions comissió obrera torras-hostench

Girona

Inauguració de la placa commemorativa del 50è aniversari de l'organització d'una de les primeres comissions obreres de comarques gironines a la fàbrica Torras Hostench de Sarrià de Ter, fet que va suposar la detenció i l'empresonament de 6 treballadores i treballadors. Assistirà Walter Alvarez, responsable territorial de les comarques de Girona.

Curs sobre Drets i Deures. Martorell (Baix Llobregat)

Martorell

Lloc: Centre Cultural de Martorell (Plaça de les cultures s/n) Espai: Sala Conferències (1a planta) - Jove - CCM Dia: 16/01/2024 Horari: 10:30h a 14:00h Ponente: Juan José Delgado. Secretari de  Formació i Internacional de la USOC. Formulari d'inscripció  Últim dia d'inscripció 15/01/2024

Acte Qui és Qui al Baix LLobregat

Presentació de la Radiografia dels que manen al Baix Llobregat i l’Hospitalet. Assistirà Cristina Gelabert, responsable territorial del Baix Llobregat. Lloc: Auditori del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Sant Feliu de Llobregat.

33a Jornada Europea al Parlament de Catalunya

Parlament de Catalunya

La jornada versarà sobre les properes eleccions al Parlament Europeu i sobre l'ampliació de la Unió Europea. Organitzada pel Consell Català del Moviment Europeu (CCME). Assistirà Maria Recuero, secretària general de la USOC.

Reunió USOC-Junts per Catalunya

USOC - Travessera de Gràcia

La Comissió Executiva de la USOC rebrà, a la seu de Travessera de Gràcia de Barcelona, una delegació de Junts per Catalunya encapçalada per Jordi Turull, el seu secretari general.

Fòrum Europa. Esmorzar informatiu

Barcelona

Tribuna Catalunya amb la Hble. Sra. Meritxell Serret i Aleu, Consellera d´Acció Exterior i Unió Europea de la Generalitat de Catalunya, presentada pel Hble. Sr. Ernest Maragall. Assistiran Maria Recuero, secretària general, i Núria Herrera, secretària d'organització i economia. Lloc: Hotel Palace (Barcelona)