El 1r de maig a la USOC, tot un èxit


La manifestació principal recorre els carrers del barri de Gràcia de Barcelona reclamant una ocupació sense lletra petita. També va haver-hi mobilització pels carrers de Tortosa.

Ahir dimecres 1 de maig, la USOC va sortir als carrers de Barcelona i Catalunya per tal de posar de manifest totes les seves reivindicacions.

La lluita per denunciar la baixa qualitat de l’ocupació i reclamar polítiques que siguin realment eficaces per sortir d’aquesta espiral crònica que sembla no tenir fi, va ser el lema principal de la manifestació a Barcelona.

Els manifestants van reclamar una ocupació sense lletra petita que es comprometi a defensar els drets laborals fonamentals: el dret a un salari just, a un horari raonable i a un entorn de treball segur i saludable.

A la USOC diem NO: NO a tornar a parlar de treballadors pobres, NO a tanta gent a l’atur, NO a referir-se a l’ocupació com el que no és, que no dona per viure dignament i que juga amb la gent impunement, fins i tot penosa i insegura en moltes ocasions, amb una sinistralitat que s’incrementa any rere any.

Aquest primer de maig, considerat tot un ÈXIT, ha servit per reafirmar el nostre compromís amb la causa sindical. Continuarem defensant els drets dels treballadors i les treballadores, denunciant les injustícies i negociant amb els empresaris per millorar les condicions laborals.

Per això, a la USOC defensarem més que mai els nostres ideals i, tal com diu la nostra carta fundacional, ens mantindrem ferms en la defensa, respecte i promoció dels drets laborals de les persones, independentment de la seva condició política i per sobre de qualsevol interès partidista, ara que estem en plena campanya electoral a la política.

Per acabar, volem acabar donant les gràcies a totes aquelles persones que formen part de la USOC i que ens fan un sindicat valent, responsable i lluitador. Gràcies al compromís, la dedicació i la defensa d’uns valors, podem afirmar amb molt d’orgull que som un gran sindicat arreu de Catalunya.

VISCA EL 1r DE MAIG I VISCA LA UNIÓ SINDICAL OBRERA DE CATALUNYA

GALERIA D’IMATGES 1r DE MAIG 2024

GALERIA D’IMATGES 1M TORTOSA

Posted in Concentracions / Manifestacions, Notícies, Valoració and tagged , , .