La USOC ha guanyat el dret a ser membre de la taula del conveni d’aparcaments de la província de Barcelona.


En el tràmit de conciliació de la demanda presentada per la USOC davant del Tribunal Superior de Catalunya celebrada el 24 de maig, davant la negativa dels sindicats CCOO i UGT i la patronal del gremi al fet que USOC pogués participar en la negociació del conveni, tot i que tenia dret per ostentar més del 10% de la representació del sector, es va negar de manera inexplicable aquest dret i va ser necessari presentar demanda davant els tribunals perquè es reconegués el dret que la llei atorga.

En conseqüència amb l’acord de mediació, a la USOC se li ha reconegut aquest dret a participar a partir d’aquest dia, en les negociacions del conveni amb tres membres de ple dret en la comissió negociadora.

USOC no tolerarà que en aquells sectors on té dret a participar se l’exclogui, i actuarà buscant el reconeixement per part dels tribunals. Considerem que som el tercer sindicat de Catalunya, i no tolerarem que altres ens marginin de les negociacions quan la llei ens empara, i defensarem a les taules els interessos dels treballadors lliurement, ja que som un sindicat independent i només ens devem a la causa de la defensa dels drets dels treballadors.

Posted in Declaracions, Notícies and tagged .