La USOC valora com un èxit la manifestació de Barcelona per el Primer de Maig


La USOC va convocar als seus militants a les 11,30 hores a la Plaça Universitat en el Primer de Maig, a les 12 hores es va iniciar la manifestació que va recórrer els carrers de Barcelona amb l’assistència d’unes 1.500 persones que va finalitzar el seu recorregut amb la plaça de les Caramelles, on la secretària general d’USOC Maria Recuero va realitzar una intervenció destacant els objectius del sindicat per als pròxims mesos.

Va encapçalar la manifestació els membres de la direcció del sindicat a Catalunya de la Unió Nacional, de les seves Federacions i Territoris.

Els treballadors de NISSAN van participar en la manifestació, organitzats pel sindicat SIGEN-USOC i amb una pancarta defensant el futur dels llocs de treball i de la indústria.

Els militants d’USOC portaven pancartes que defensaven la conciliació de la vida laboral, del salari mínim, un conveni digne per al sector de neteja, dels vigilants de seguretat reclamant més protecció jurídica i més mitjans. També, els treballadors i treballadores del sector del lleure educatiu i la seva defensa dels drets laborals del sector de 0-3 anys, van tenir una notòria presència de la manifestació.

 

Cercar

 

Posted in Concentracions / Manifestacions and tagged .