1r de maig 2023 a la USOC


Èxit de la manifestació de la USOC aquest 1r de maig, que recorre els carrers del barri de Gràcia de Barcelona reclamant uns salaris dignes per a viure i no per només sobreviure.

Ahir dilluns 1 de maig, la USOC va sortir als carrers de Barcelona i Catalunya per tal de posar de manifest totes les seves reivindicacions. A les Terres de l’Ebre, concretament a Tortosa, la manifestació va iniciar-se a mig matí a la plaça del Carrilet fins a la plaça de l’Ajuntament.

La lluita per uns salaris dignes que serveixin per poder viure va ser el lema principal de la manifestació a Barcelona, ja que els treballadors i treballadores hem perdut més poder adquisitiu que en altres països i el nostre poder de compra està sota mínims.

A la USOC pensem que no es pot considerar treball aquell que no et deixa viure amb dignitat, que no et permet accedir a un habitatge, que no et deixa pagar els subministraments bàsics per sobreviure o que no et deixa dormir tranquil·lament pensant en els deutes acumulats.

És una evidència que necessitem polítiques per a viure, que mirin endavant i s’enfrontin amb decisió als reptes del futur. A més a més, hem de preservar el medi ambient, fomentar la creació d’empreses i ocupacions de valor i qualitat, incentivar directament la igualtat de gener i defensar una educació de qualitat , entre molts altres temes que van sortir a les converses dels manifestants.

Per acabar, volem donar les gràcies a totes aquelles persones que formen part de la USOC i que ens fan un sindicat valent, responsable i lluitador. Gràcies a la defensa d’uns valors i unes sigles arreu de Catalunya podem afirmar amb molt d’orgull que som un gran sindicat.

VISCA EL 1r DE MAIG I VISCA LA UNIÓ SINDICAL OBRERA DE CATALUNYA

Enllaç a les FOTOS I VÍDEOS de la manifestació de Barcelona

Enllaç a la Galeria d’Imatges Web de la manifestació de Barcelona

Posted in Concentracions / Manifestacions, Notícies and tagged .