A quines ajudes puc accedir el 2024?


El 2024 es podrà accedir a diferents ajudes que busquen donar suport a les famílies enfront la desacceleració econòmica i la inflació presents a Catalunya.

Enfront de la desacceleració econòmica i l’augment de la inflació que afecta Catalunya, és crucial implementar polítiques i programes d’ajuda dirigides específicament a les famílies per mitigar els impactes econòmics adversos. A través de diverses iniciatives governamentals i comunitàries, s’està buscant proporcionar suport directe a les famílies catalanes per fer front als desafiaments financers actuals.

Aquests esforços inclouen una combinació de subvencions, crèdits fiscals, assistència en el pagament de serveis bàsics i altres recursos destinats a alleujar la pressió financera que moltes famílies estan experimentant. En aquest context, és essencial examinar detalladament les diferents formes d’ajuda disponibles i com estan contribuint a proporcionar estabilitat econòmica i benestar a les famílies catalanes en aquests temps difícils.

Llistat d’ajdues 2024:

  1. Ingrés Mínim Vital
  2. Complement d’ajuda a la Infància (CAPI)
  3. Bo Cultural Jove 2024
  4. Ajudes al transport
  5. Ajudes per la compra d’un cotxe elèctric (Porgrama Moves III)
  6.  Bo social elèctric (consumidors en situació de vulnerabilitat)
  7. Tarifa d’Últim Recurs de Gas (TUR)
  8. Ajudes a les Hipoteques
  9. Avals ICO
  10. Ajuda al lloguer
  11. Bo Lloguer Jove
  12. Limitació preu del lloguer
  13. Prohibició de desallotjaments

Trobaràs totes les anteriors ajudes de forma detallada (terminis, condicions, beneficiaris…) al PDF següent (També disponible a l’apartat Publicacions):

A QUINES AJUDES PUC ACCEDIR 2024. USOC PDF

Si tens dubtes, pots apropar-te a la seu de la USOC que tinguis més a prop, t’ajudarem i donarem una orientació individual respecte les ajudes que et beneficien.

#JoSocUSOC

Posted in Notícies and tagged , , .