Assemblea de la Unió Territorial de la USOC del Vallés Occidental


El dia 30 de novembre de 2021 a Sabadell s’ha realitzat l’assemblea de la Unió Territorial de la USOC del Vallès Occidental, als locals del Casal Pere Quart i amb l’assistència de les persones delegades en representació dels diferents centres de treball, dels sectors industrials com Valentine, Tapser, Magna Mirrows, del sector sanitari Parc Taulí, del sector de l’ensenyament, del sector neteja com Ndavant, de la funció pública, del comerç com els supermercats Dia i de la Mútua de Terrassa, entre altres representants de les diferents seccions sindicals de la comarca.

L’acte ho ha obert en nom l’executiva nacional d´USOC, Nuria Herrera com a Secretària d´Economia que ha presentat la nova organització del territori i Ángel Garrido com a coordinador d’acció sindical ha exposat el pla de treball dels següents quatre anys.

Com a responsable de la Unió Territorial s’ha presentat el candidat Rafael de Arriba, amb una trajectòria de més de 20 anys a l’empresa Prysmian i ha estat elegit per unanimitat.

S’ha clausurat l’acte amb la intervenció de la secretària general d’USOC, Maria Recuero, que ha destacat la importància de la representació de l’USOC a la comarca amb prop del 10% de la representació sindical i ha anunciat el proper congrés de la USOC per a el 9 i 10 de juny del 2022. Ha reconegut la feina del personal sanitari i dels serveis que han fet i estan realitzant en la lluita contra la pandèmia de la Covid, salvant vides i possibilitant el funcionament dels serveis essencials.

Per tancar l’acte ha intervingut el nou responsable de la Unió Territorial d’USOC del Vallés Occidental, Rafael de Arriba agraint el suport rebut i el compromís per desenvolupar el pla de treball a la comarca que asseguri el creixement afiliatiu i representatiu del sindicat al territori.

Cercar
Posted in Notícies and tagged , , .