Col·laboració entre la USOC i Gibobs Allbanks


Aquest acord aportarà assessorament sobre decisions financeres segons la situació personal, però també fer que les finances siguin senzilles d’entendre.

La USOC tanca una col·laboració amb GIBOBS ALLBANKS, que consisteix en un servei que de broker hipotecari. Gibobs treballa amb 18 bancs i estudia el cas i les necessitats de cada afiliat per a enviar la seva sol·licitud als bancs més convenients per al seu perfil, usant la seva documentació original amb el mateix nivell d’exigència que es demana en una oficina bancària.

Cada afiliat (i els seus familiars) comptarà amb un analista hipotecari situat a Madrid amb el qual podrà parlar per correu, telèfon i whatsapp quan ho necessiti. Els analistes tenen una mitjana de 17 anys d’experiència i estan certificats pel Banc d’Espanya. L’analista acompanyarà des del principi fins al final de l’operació, negociarà amb els bancs i li explicarà cada oferta que amb tot detall.

Alguns dels possibles serveis són:

  • Tramitar noves hipoteques per a compra d’habitatge.
  • Autopromoció.
  • Millora de les condicions de les hipoteques vigents mitjançant un canvi de banc (subrogació).

Si estàs interessat a saber més detalls entra al següent enllaç i demana tota la informació (Aquest enllaç s’anirà actualitzant de forma permanent):

USOC-GIBOBS ALLBANKS

Posted in Promocions and tagged , .