Comunicat sobre la recent convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya


Des de la USOC, i després d’observar els recents moviments al panorama polític català, volem manifestar les següents qüestions.

1. Catalunya té la necessitat de disposar, com més aviat millor, d’un govern que governi per a tothom, que pugui executar un pressupost social i sigui capaç d’assegurar inversions de futur.

2. Catalunya necessita un govern fort que tingui el compromís amb les persones, la governabilitat i el desenvolupament de polítiques públiques transformadores.

3. Davant aquesta situació extraordinària, des del nostre sindicat animem a tothom a exercir el dret a vot, amb total llibertat.

4. A la USOC sempre defensarem, com a prioritat absoluta, la resolució dels greus problemes sanitaris, econòmics i socials de tots els catalans i catalanes, per sobre de qualsevol interès partidista, com a sindicat apolític que som.

5. Per nosaltres, la defensa dels treballadors i treballadores, amb les seves problemàtiques i les seves necessitats, ha d’estar sempre per sobre de qualsevol altre factor, és per això que a la USOC sempre ens posicionarem al costat de tots els treballadors i treballadores.

6. Som plenament conscients que, el pròxim 1r de maig, dia del treballador, la societat estarà immersa en una campanya electoral, per això, a la USOC defensarem més que mai els nostres ideals i, tal com diu la nostra carta fundacional, ens mantindrem ferms en la defensa, respecte i promoció dels drets laborals de les persones, independentment de la seva condició política.

Posted in Notes de Premsa, Notícies and tagged , , .