Conveni USOC-Grup CIEF


La USOC firma un acord de col·laboració amb el Grup CIEF, que aportarà molts avantatges i molta formació a tots els afiliats i delegats.

El Grup CIEF treballa per a oferir solucions de formació i consultoria en totes les àrees funcionals d’empreses de diferents àmbits i sectors. Avui dia cobreixen àrees formatives tan diverses com management i lideratge, millora contínua i productivitat, prevenció de riscos laborals, customer service, màrqueting i vendes, benestar i salut, igualtat, entre d’altres.

Amb més de 30 anys d’experiència, una trajectòria sòlida i consolidada, es caracteritzen per ser una consultora àgil, flexible i amb gran capacitat d’adaptació, disposa de dos centres, un a Barcelona i l’altre a Tarragona.

Aquest acord entre la USOC i el GRUP CIEF, els nostres afiliats i afiliades, així com els delegats i delegades sindicals, podran gaudir de promocions exclusives i avantatges formatives.

L’acord va ser signat, per part de la USOC, per Núria Villas, secretària de formació i igualtat, i Josep Maria Boneu, secretari d’organització i formació de la Federació d’Ensenyament de la USOC.

Enllaç a la pàgina web del Grup CIEF

Posted in Notícies, Promocions and tagged , .