Convocada vaga a Affinity Petcare en defensa del poder adquisitiu de la plantilla


Convocada vaga a Affinity Petcare en defensa del poder adquisitiu de la plantilla.

  •  Serà el dia 29 de desembre per denunciar la política salarial de l’empresa

La plantilla d’Affinity Petcare (els Monjos), del Grup d’alimentació Agrolimen de la família Carulla. Ha decidit plantar-se davant de l’empresa per exigir-li una política salarial digna que garanteixi el poder adquisitiu de totes les persones que hi treballen, després que la direcció hagi rebutjat la proposta d’increments salarials plantejada pel comitè d’empresa. Per aquesta raó s’ha convocat vaga el dia 29 de desembre per exigir a Affinity Petcare que rectifiqui; si l’empresa no ho fa, es convocarà una nova jornada de vaga per al 12 de gener. USOC donem suport a la convocatòria i instem la direcció a asseure’s a negociar amb el comitè d’empresa per trobar una sortida a aquesta lamentable situació.

El comitè d’empresa fa temps que denuncia que l’empresa aplica individualment i de manera unilateral les millores salarials, unes millores que no s’apliquen a tota la plantilla i que en el decurs dels darrers anys s’han anat minimitzant i absorbint amb el plus de qualitat, malgrat els elevats beneficis econòmics que ha tingut l’empresa (més de 100 milions els últims 3 anys). Una situació que ha comportat que els treballadors i treballadores d’Affinity Petcare hagin perdut poder adquisitiu en els darrers anys.

Davant d’aquest escenari la plantilla ha dit que ja n’hi ha prou. El comitè exigeix un acord de millora salarial que sigui d’aplicació per a tota la plantilla, sense fer diferències, per tal que a igual feina tothom cobri el mateix salari i que tothom recuperi el poder adquisitiu perdut.

Posted in Notes de Premsa, Notícies and tagged .