Convocatòria de la USOC a la manifestació a Barcelona del 26 d’agost contra el terrorisme


Tots junts contra el terrorisme i en solidaritat amb les víctimes.

USOC dóna suport i participarà en la manifestació convocada per al dissabte 26 d’agost a les 18 hores a Barcelona, en contra del terrorisme i en solidaritat amb les víctimes i les seves famílies i en favor de la pau i la convivència.
Com afiliats i afiliades d’USOC, persones que lluitem cada dia per un món més just, us demanem la vostra assistència aquest dissabte, perquè junts expressem la nostra repulsa al terror, la violència i la intransigència d’aquells que intenten imposar les seves idees amb actes que seguen vides humanes, i pretenen sembrar el terror i la desconfiança en la societat.
La societat catalana ha reaccionat positivament amb mostres de solidaritat amb les víctimes i ha demostrat la seva maduresa i responsabilitat, i els únics enemics són els terroristes i els que els donen suport.
USOC agraeix la feina dels professionals sanitaris, policies, etc, … que gràcies a la seva tasca han minimitzat els efectes tan catastròfics i, als cossos de seguretat que han resolt amb celeritat i van neutralitzar als terroristes, recuperant la seguretat dels nostres carrers i places.
El punt de trobada d’USOC, per als que penseu que la nostra veu ha de ser escoltada, ens trobarem a les 17,30 h davant del Palau Robert a la parada del metro Diagonal a Passeig de Gràcia.

US ESPEREM, TOTS SOM BARCELONA I CAMBRILS TOTS SOM VÍCTIMES, CONTRA EL TERRORISME. #NoTincPor

Posted in Assistència, Concentracions / Manifestacions, Notícies and tagged .