Concentració de Delegades i Delegats davant del Departament d'Ensenyament

Èxit a la concentració dels delegats d’Ensenyament de USOC


Èxit a la concentració dels delegats d’Ensenyament de USOC realitzada avui davant del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Centenars de delegats de USOC de l’ensenyament s’ha concentrat avui davant de la seu del Departament d’ Ensenyament, convocats per la Federació d’ Ensenyament de USOC, per defensar el sector de l’ensenyament concertat, davant de les amenaces que existeixen sobre el futur dels llocs de treball. I protestar per aquesta situació, a si mateix s’han reunit amb responsables del Departament per manifestar aquestes preocupacions.

Perquè, entre el 23 de març i el 4 d’abril s’obrirà la preinscripció escolar per als ensenyaments obligatoris. En aquestes dates, tal com està previst, s’aprovaran també al Parlament els pressupostos de la Generalitat i la llei que els acompanya. Tant un com l’altra preveuen que no es tanquin aules de cap centre públic i per tant, els efectes -tancaments- de la davallada demogràfica recauran exclusivament en els centres concertats i els seus treballadors/es. Tots hem de tenir molt clar que perillen els llocs de treball.

ARA ÉS L’HORA DE DEFENSAR:

– Rebaixar les ràtios per a no tancar cap aula.

– Revertir les retallades que ens afecten des del 2010.

– Reclamar al Departament el pagament del premi de fidelitat, després de 5 anys de no fer-ho.

– Complir i desenvolupar la LEC establint els complements de tutoria per a tot el professorat i incrementant les plantilles per rebaixar la jornada lectiva del professorat.

– Mantenir la jubilació parcial.

Continuarem les nostres mobilitzacions fins a assolir aquest objectius.

Cercar

Posted in Concentracions / Manifestacions, Notícies, Suport and tagged , , , , .