Èxit del III Congrés de la Federació d’Indústria


La USOC continua amb una línia de treball clara i ferma, i després d’aquest III Congrés de la Federació d’Indústria, continua apostant per dedicar totes les seves energies a la defensa de les treballadores i els treballadors.

La Federació d’Indústria va realitzar el passat dimecres el seu tercer Congrés, que sota el lema +INDÚSTRIA +FUTUR ha servit, entre altres accions, per debatre els objectius previstos en els següents anys de mandat i escollir una executiva encapçalada per la secretària general, Antonia Rivero, que ha obtingut la confiança dels congressistes amb la seva elecció per unanimitat per part dels delegats i delegades, mitjançant vot secret.

L’elecció de la secretària general de la federació suposa un pas endavant i una prova més de l’aposta ferma de la USOC per continuar apostant per allò que està donant resultats positius. Antonia Rivero disposa de l’experiència i saber estar necessaris per afrontar aquest lideratge amb força i coneixements, reafirmant la importància de les dones dins el món sindical.

Executiva USOC Indústria

Les delegades i delegats representants dels afiliats i afiliades de la Federació d’Indústria han aprovat, després del procés d’exposició corresponent, un pla d’acció amb les nostres prioritats en termes de resposta als problemes dels treballadors i treballadores del sector industrial. Anteriorment a aquesta votació, la secretària general de la federació ha exposat l’informe de gestió.

Finalment, la USOC vol agrair la fantàstica acollida rebuda per part de la Família Torres i la comarca del Penedès, una àrea on la federació d’indústria ha crescut en afiliació i mantingut la seva representativitat en les darreres eleccions sindicals.

Enllaç fotos III Congrés Indústria a la Familia Torres

Posted in Congressos, Notícies and tagged , , .