I Congrés de la Federació de Serveis


La Federació de Serveis ha realitzat el I Congrés aquest 5 d’ Octubre, Demostrant la seva cohesió i la seva fortalesa.

La Federació de Serveis ha realitzat el seu primer Congrés, que sota el lema CONSTRUÏM SERVEIS ha servit, entre d’altres accions, per debatre els objectius previstos en els següents anys de mandat i escollir una executiva encapçalada per la Secretària General, Laura Mateos, que ha obtingut la confiança dels congressistes amb la seva elecció per unanimitat per part dels delegats i delegades, mitjançant vot secret.

L’elecció de la Secretària General de la Federació suposa un pas endavant i una prova més de l’aposta ferma de la USOC per avançar cap al futur. Laura Mateos, dona i jove, representa la força i coneixements de les noves generacions i reafirma la importància de les dones dins el món sindical.

Les delegades i delegats representants dels afiliats i afiliades de la Federació de Serveis han aprovat, després del procés d’exposició corresponent, un pla d´acció amb les nostres prioritats en termes de resposta als problemes dels treballadors i treballadores dels sectors. Anteriorment a aquesta votació, la Secretaria Nacional d’Organització i Economia ha exposat l’informe de gestió.

La USOC, com a tercer sindicat de Catalunya, segueix amb una línea de treball clara i ferma, i després d’aquest I Congrés de la Federació de Serveis, segueix apostant per dedicar totes les seves energies a la defensa de les treballadores i els treballadors de Catalunya.

Posted in Congressos, Notícies and tagged .