La Federació d’Indústria de la USOC expressa el seu desacord respecte el principi d’acord al sector del Metall a Barcelona.


La Federació d’Indústria expressa el seu desacord al següent comunicat.

LA FEDERACIÓ D’INDÚSTRIA DE LA USOC EXPRESSA EL SEU DESACORD RESPECTE EL PRINCIPI D’ACORD AL SECTOR DEL METALL A BARCELONA.

A Barcelona a 26 d’Octubre de 2022. La Federació d’Indústria de la USOC, després d’analitzar la situació i les conclusions de la mediació celebrada ahir a la seu de la Direcció General de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, entre sindicats i la patronal UPM, decideix posicionar-se en contra d’aquest preacord signat.

Des de la USOC considerem que és del tot insuficient per la situació actual que s’està vivint al sector del metall, i que, en cap cas, aquest preacord permet la recuperació del poder adquisitiu perdut durant aquests anys.
De totes maneres, volem expressar que entenem l’acord al qual s’ha arribat, tot i que el considerem totalment insuficient per a satisfer les reivindicacions que veníem reclamant.

Davant la nova situació i per respecte als treballadors i treballadores, la USOC desconvoca la vaga dels dies 27 i 28 al sector del metall a Barcelona sota el lema, #MetallDigne.

Adjuntem el comunicat en format PDF en Català i Castellà

USOC EXPRESSA EL SEU DESACORD AL SECTOR DEL METALL BARCELONA

USOC MUESTRA SU DESACUERDO AL SECTOR DEL METAL EN BARCELONA

Posted in Manifest, Notícies and tagged , .