Es mantenen les dates de licitació dels terrenys de Nissan a la Zona Franca i les obres de Silence van avançant.


Durant el matí d’ahir es va celebrar una reunió de la Mesa de reindustrialització.

A continuació us resumim els principals punts que s’han tractat a la taula de reindustrialització, amb el pròposit d’actualitzar la situació de la licitació dels terrenys de Nissan a la Zona Franca i de conèixer com va avançant la reforma dels terenys de SILENCE.

El procés del concurs es manté en les dates previstes sobre l’últim calendari proposat, sent el 31 d’octubre l’últim dia de presentació d’interessats i alhora d’obertura del primer sobre de les condicions establertes en els plecs de la licitació, el dia 17 de novembre es realitzarà l’obertura de l’últim sobre.

Per part del consorci de la ZF ens han comunicat la recepció d’una carta d’interessos per part d’una empresa d’automoció Xina. En ella, sol·liciten un ajornament de la licitació, sense definir data, al·ludint que necessiten temps per
a analitzar la seva compatibilitat amb els terrenys de la Zona Franca. La taula de reindustrializació veu positiu l’interès d’aquesta empresa, però per temes legals/jurídics de la licitació, s’ha decidit no ajornar més el procés i mantenir el calendari establert.

D’altra banda, la previsió de la finalització de les obres, que es realitzen per a condicionar les produccions de SILENCE als terrenys de l’antiga planta de Power train, es calcula que serà per a inicis del pròxim any.

Durant els pròxims dies ampliarem la informació pels diferents canals de comunicació o a Assemblees informatives.

Posted in Notícies and tagged , .