Taula Contractació Pública

La USOC dóna suport a l’espai de participació social de l’Ajuntament de Barcelona


El dia 27 de juny es va celebrar la segona reunió de la mesa de contractació pública ambiental a la qual va assistir la USOC. Volem expressar des d’aquí la nostra felicitació per aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, ja que no només servirà com a punt d’inflexió cap a un camí de canvi en la contractació pública, sinó a més com a estímul per a altres Ajuntaments de Catalunya per iniciar el mateix trajecte.

Com a punt a destacar, volem remarcar, que les licitacions de l’Ajuntament de Barcelona, deixaran de tenir com a punt principal el preu, passant a ser la qualitat el factor amb major puntuació, a més de projectar una guia de futur amb els projectes previstos, amb la finalitat d’evitar que les presses portin a decisions no massa adequades, començar a mirar que les empreses que vulguin licitar projectes de l’Ajuntament de Barcelona compleixin criteris d’igualtat i de no discriminació de les persones, així com tenir en compte que aquestes compleixin amb els convenis del sector que corresponguin.
Volem felicitar aquests avenços que beneficien a la societat i fan que es possibiliti una societat més justa, amb institucions que es preocupin per les persones.

Voldríem deixar constància del compromís de la USOC amb aquests canvis, als quals donarem suport amb la nostra participació i esforç en les meses.

Cercar
Posted in Notícies, Opinions and tagged .