La USOC participa en un vídeo reportatge sobre el dret al temps


Maria Recuero, secretària general, participa en una sèrie de videoreportatges de temàtica social i política titulada “I ara què?” i creada pel Diari de Barcelona.  

El vídeo reportatge, on hi participa la secretària general de la USOC, s’inicia a partir d’una visió que ens porta a pensar que quaranta anys després de la reducció de la jornada laboral màxima a 40 hores setmanals, sembla que cada vegada està més prop la nova reducció.

I és que, segons un estudi de 40dB per a El País i Cadena Ser, la ciutadania situa tenir una bona feina com a la quarta de les seves prioritats, per darrere de la família, la salut mental i tenir temps lliure. La ciutadania reclama treballar menys per viure millor, o el que és el mateix, el seu dret al temps.

‘I ara què?’ és una sèrie de videoreportatges de temàtica social i política que busca determinar l’estat de la qüestió d’alguns dels problemes de la nostra societat i intentar buscar-hi una solució amb veus expertes. Creat per Esteban Capdepon Sendra per al Diari de Barcelona, a qui agraïm l’interès en que la USOC hagi format part d’aquests vídeoreportatges, així com la implicació i accesibilitat mostrada en tot moment.

Enllaç directe al vídeo reportatge sencer

Posted in Notícies and tagged , , .