La USOC signa un acord amb SG Consultors Formadors.


Durant el matí del dimecres 18 de gener, a la seu de Barcelona, s’ha signat el conveni de col·laboració entre la USOC i SG Consultors Formadors.

L’acord preveu descomptes per als afiliats i afiliades de la USOC en les diferents formacions impartides per SG Consultors Formadors. Els principals punts de l’acord signat són els següents:

  • CLASSES PRESENCIALS. 20% sobre el preu complet del curs, independentment de la modalitat, és a dir, 20% sobre el preu de pagament únic o 20% del preu en pagament ajornat de cadascuna de les mensualitats.
  • CLASSES ONLINE. 20% en el preu del curs complet. No és aplicable al preu de les renovacions. En els cursos Online on els matriculats no tinguin manuals en format paper , s’aplicarà un 10% de descompte en aquests si desitgen adquirir-los.
  • FAMILIARS DELS AFILIATS. 20% de descompte pels familiars dels afiliats en primer grau directe (fills, pares, germans) en cursos complets de preparació , sent imprescindible l’acreditació documental de la relació de parentiu anteriorment esmentada.

La signatura de l’acord l’han realitzat Maria Recuero, secretària general de la USOC, i Montserrat García Sánchez, representant legal de SG Consultors Formadors SL.

SG Consultors Formadors SL (entreu aquí a la seva web) va ser creada per professionals provinents del món de l’assessoria i consultoria en matèria formativa. Amb més de vint anys d’experiència en models formatius, són especialistes en quatre àrees de treball que impliquen els canvis i marquen la diferència en el món empresarial. Assessorament, consultoria, qualificació professional i comercialització.

Consulta la galería d’imatges de la trobada aquí.

Posted in Formació, Notícies, Promocions and tagged , , , .