Nota de premsa de la secció sindical de Prosegur.


Ja n’hi ha prou

Des de la secció sindical de Prosegur SISE Barcelona diem prou després de l’última agressió soferta pel nostre company al Metro i la passivitat del Consorci de Transports de Barcelona, de les autoritats locals, de les autoritats policials i de la patronal.
Els vigilants de seguretat no som un recurs per usar i llençar, som professionals, desemparats per tots ells, que ens juguem la vida per la nostra feina, i del qual ens sentim orgullosos.
A Barcelona està creixent la delinqüència cada vegada més violenta, en alguns casos sota la passivitat preocupant d’algunes autoritats.
Els vigilants de seguretat patim agressions, apedregades, humiliacions, insults, amenaces amb arma de foc i blanques, etc., només per fer la nostra feina i pel qual ens paguen uns baixos sous.
No entenem, que si existeix aquesta perillositat, no es multipliquin els recursos, es dotin de més vigilants de seguretat, en definitiva, que es dotin dels mitjans necessaris (materials i personals) que garanteixin la nostra seguretat.
Així, des de la nostra secció sindical de la USOC a Prosegur SISE Barcelona, posarem tots els nostres recursos disponibles, inclosos els Jurídics, per tal de garantir unes adequades condicions laborals, que garanteixin la seguretat dels nostres companys.

 

 

Posted in Notes de Premsa, Notícies and tagged .