Primera Reunió amb el Departament de Salut


Divendres 17 de setembre, es va produir la reunió amb la Sra. Meritxell Masó (Secretaria General del Departament de Salut), per la nostra part vàrem assistir la Sra. Maria Recuero (Secretaria General d’USOC), el Sr. Vicente Martínez (Secretari General de la FAC-USOC) i el Sr. Walter Álvarez (Responsable del Sector d’Ambulàncies de la FAC-USOC), en la reunió esmentada vam transmetre les inquietuds, carències i problemes en l’àmbit hospitalari de la sanitat concertada i del transport sanitari. En resum, la urgent necessitat de l’equiparació laboral i salarial entre la Sanitat Concertada i la Sanitat Pública; i entre el Transport Sanitari i el SEM.

Li vam fer entrega per escrit d’aquestes necessitats urgents que estan vivint les i els sanitaris i vam quedar que estudiarien com arribar a una solució d’urgència, i que aquesta és la primera reunió de moltes més que s’hauran de fer.

Per altra banda, el dia 22 de setembre, es posa en marxa la taula del transport sanitari, amb la participació del nostre responsable del sector d’ambulàncies de la FAC-USOC Walter Álvarez, amb la resta de sindicats, patronals i el Departament de Salut.

Continuarem lluitant!!!

UNA SANITAT UN CONVENI.
MATEIX TREBALL, MATEIXOS DRETS.
MAI MÉS TREBALLADORES I TREBALLADORS DE PRIMERA I SEGONA.

Posted in Notícies and tagged , .