Sigen-Usoc guanya les eleccions sindicals a Nissan


En les eleccions sindicals celebrades en el dia d’avui, la majoria dels treballadors i treballadores de Nissan a Espanya han tornat a dipositar la seva confiança en un model sindical independent i autònom, han tornat a confiar en SIGEN-USOC.

Dels 8 centres de Nissan a Espanya, s’han celebrat eleccions en 6 d’ells, sent els resultats electorals:

SIGEN-USOC ha obtingut 34 dels 76 representants sindicals que s’escollien, el que suposa que pràcticament la meitat del total ha confiat en nosaltres (44,73% dels representants sindicals).

SIGEN-USOC és el primer sindicat en 5 dels 8 centres, dels quals 3 amb majoria absoluta, per tant, aquests resultats avalen la bona feina desenvolupada en aquests quatre anys per les Seccions Sindicals de SIGEN-USOC, gestió que ha quedat legitimada amb el suport majoritari dels seus afiliats i afiliades en particular, i pel conjunt dels treballadors en general.

Des de SIGEN-USOC volem agrair l’alta participació en les urnes, la implicació de tots els representants sindicals i per descomptat dels interventors, que han fet possible aquest èxit electoral.

Per acabar, des de SIGEN-USOC volem agrair a tots els treballadors i treballadores l’alt nivell de participació en tots els centres de treball, sent del 85% a la Zona Franca, el 98% a Montcada i Àvila, 95% en Recanvis i del 100% en NDS. Així mateix volem posar en relleu el correcte desenvolupament de la jornada electoral d’ahir, agraint també d’una manera particular a tots els presidents, secretaris, vocals i interventors seva col·laboració.

 

Nota Informativa

 

 

Posted in Notícies and tagged , .