Trobada d’Entitats CJB


El passat divendres 22 d’octubre, l’equip de Joves de la USOC va participar a la trobada d’Entitats del Consell de Joventut de Barcelona.

A la trobada, on es va coincidir amb associacions juvenils en el món del lleure, organitzacions polítiques i sindicats, es va començar amb una breu benvinguda per part del Consell i seguidament ens vam dividir en 4 grups diferents, on cada membre de l’associació juvenil es presentava i exposava la situació que havien tingut durant la pandèmia i quins eren els reptes de futur.

La segona part de la trobada, amb els mateixos grups creats, es va anar debatent sobre diferents temàtiques: justícia global, feminisme, ocupació, habitatge, salut mental i acció juvenil. Finalment, es van extreure conclusions i línies de treball perquè les diferents
secretaries del Consell de Joventut de Barcelona pugui treballar i defensar davant les institucions públiques.

Des de Joves USOC ens sentim molt agraïdes d’haver pogut assistir en una trobada com aquesta i reivindicar el paper que tenim les persones joves en la presa de decisions que afecten el nostre present i futur, així com, seguir treballant en l’erradicació de les desigualtats que patim com a persones joves en matèria laboral.

Posted in Notícies and tagged .