USOC denuncia l’augment en una hora de la jornada d’empleats de comerços i hostaleria de l’Aeroport Prat pel canvi de pàrquing


La Unió Sindical Obrera de Catalunya denuncia que els prop de 300 empleats dels locals comercials de l’Aeroport del Prat, es veuran obligats a augmentar en una hora la jornada laboral després de la decisió d’AENA de traslladar les places de pàrquing que utilitzaven a la Terminal 1 a la Terminal 2.
A partir de l’1 de juny, aquests treballadors, que paguen els seus abonaments, hauran d’estacionar els seus vehicles a l’aparcament de la Terminal 2, a més distància dels seus llocs de treball. Això implica que hauran d'”allargar” les seves jornades en almenys una hora, ja que en el trasllat del pàrquing d’una terminal a una altra en la llançadora, també utilitzada pels passatgers, es pot arribar a trigar uns 30 minuts. “L’augment en el temps de trasllat suposarà traves significatives per a la conciliació personal i laboral dels treballadors, ja que molts d’ells no podran disposar d’aquest temps per poder fer-se càrrec de les seves obligacions familiars”, apunta Gabriela Molina, delegada de la USOC WDFG del Prat.
Amb el canvi de pàrquing per als empleats d’activitats comercials del Prat a la Terminal 2, es pretén alliberar espai perquè les noves contractacions que realitzen les aerolínies de cara a l’estiu puguin disposar d’aquestes places.

Posted in Notícies and tagged .