USOC valora l’acord d’ATLAS-ADECCO amb importants millores econòmiques


Els treballadors d’Atlas-Adecco han aprovat en referèndum l’acord i desconvoquen les vagues previstes pel 25 i 26 d’agost i 1 i 2 de setembre a la contracta de Finnair.

L’acord contempla increments salarials del 12% per al 2018 retroactiu des de l’1 de gener i un increment del 4% per a 2019.

Els treballadors d’Atlas-Adecco de la contracta de la companyia aèria de Finnair que exerceixen les funcions de tripulants de cabina, després de diverses reunions de mediació i d’una vaga de dos dies del 18 i 19 d’agost, s’ha arribat a un acord parcial en matèria econòmica que signifiquen un increment salarial mínim d’un 12% per 2018 i d’un 4% per 2019 que millora de forma substancial el conveni d’Atlas-Adecco.
Aquest acord s’ha ratificat en referèndum amb el vot favorable de més del 80 % de la plantilla de Barcelona.
Així mateix s’obre una taula de negociació conjunta de les dues bases de Barcelona i Madrid per tancar les matèries pendents sobre classificació professional, socials i operatius per a aquesta negociació es fixa una data límit del 30 de setembre de 2018.
USOC valora la importància d’aquest acord que sigui aconseguit després d’un procés de vagues i amb la pressió de noves vagues en els 4 dies previstos per a l’agost i setembre i que permet una millora substancial en les condicions econòmiques de la feina dels tripulants de cabina i que espera finalitzar amb un acord total sobre les matèries pendents de negociació.
Demanem la compressió dels clients de Finnair que han tingut l’afectació de les cancel·lacions que amb motiu de la vaga s’han produït a causa de l’entossudiment empresarial de la contracta Atles Adecco.

Posted in Notícies and tagged , .