USOC vol recordar les víctimes i les seves famílies en el primer aniversari dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils


En aquest I aniversari del brutal atemptat terrorista del 17 d’agost de 2017, perpetrat a Barcelona i Cambrils que va ocasionar la mort de 16 persones i 136 ferits, des de la USOC volem expressar la nostra solidaritat amb les víctimes i les seves famílies, i exigim que se segueixi treballant en el suport a elles per superar les seqüeles ocasionades per aquests atemptats gihadistes.
Desitgem que s’aclareixi tota la trama que va encoratjar i va organitzar aquests atemptats i que es posi a disposició de la justícia a tots els responsables d’aquests fets.
Amb aquests atemptats es perseguia el major nombre de víctimes i amb això provocar el terror i la desconfiança ciutadana, i trencar la convivència; per això cal seguir treballant per la cohesió social, la defensa de la convivència en democràcia, llibertat i pau.
USOC desitja que aquest aniversari sigui un homenatge a les víctimes i a les seves famílies i un record a una reacció exemplar de la ciutadania i als diferents cossos de seguretat, emergència, sanitaris, etc., que van treballar intensament per minimitzar els efectes d’aquests atemptats i recuperar la seguretat detenint i neutralitzant els terroristes i una valenta reacció ciutadana sota el lema “no tenim por”.
Per aquest motiu USOC assistirà als actes convocats per l’Ajuntament de Barcelona a la Plaça Catalunya el dia 17 d’agost a les 10,30 h.

Posted in Notícies and tagged , .