Assemblea de la Unió Territorial de la USOC del Baix Llobregat


El dia 2 de desembre de 2021 a Martorell s’ha realitzat l’assemblea de la Unió Territorial de la USOC del Baix Llobregat, als locals del Centre Cultural i amb l’assistència de les persones delegades en representació dels diferents centres de treball, dels sectors industrials com Celsa Unitex, Inet, Vibracoustic, Mecalux, Torras, del sector sanitari, del sector de l’ensenyament, del sector neteja com Urbaser, de la funció pública, del transport com Disfrimur, entre altres representants de les diferents seccions sindicals de la comarca.

A l’acte ha intervingut com anterior responsable territorial, Vicenç Rocosa que ha valorat la importància del treball sindical, de la afiliació, alertant de la importància d’intervindre en els processos de la transició productiva degut al canvi climàtic per defensar l’ocupació.

Com a responsable de la Unió Territorial s’ha presentat la candidata Cristina Gelabert una persona jove i motivada per afrontar la nova etapa, i ha estat elegida per unanimitat de les persones delegades. A l’acte també ha intervingut la secretària general d’USOC, Maria Recuero, que ha destacat la importància de la representació de l’USOC a la comarca.

Ha reconegut la feina del personal sanitari i dels serveis que han fet i estan realitzant en la lluita contra la pandèmia de la Covid, salvant vides i possibilitant el funcionament dels serveis essencials.

Per tancar l’acte ha dirigit unes paraules la nova responsable de la Unió Territorial d’USOC del Baix Llobregat, Cristina Gelabert agraint el suport rebut i el compromís per desenvolupar el pla de treball a la comarca que asseguri el creixement afiliatiu i representatiu del sindicat al territori.

Cercar
Posted in Notícies and tagged , , .