Desconvocada la vaga al personal Handling de Ryanair


Per a més informació adjuntem la nota de premsa íntegre.

DESCONVOCADA LA VAGA AL PERSONAL DE HANDLING DE RYANAIR DEGUT A LA IMPOSICIÓ D’UNS SERVEIS MÍNIMS ABUSIUS

La vaga que començava avui, 28 d’octubre, fins al 8 de gener, i a la qual estava cridada tota la plantilla del grup Blau Handling -Ryanair DAC i Ihandling Aviation Airlines Airport, ha estat desconvocada. En el cas de Catalunya, estava convocada als aeroports de Barcelona, Girona i Reus.

USOC-Sector Aeri ha pres aquesta decisió després de conèixer el decret de serveis mínims del Ministeri de Transport i Agenda Urbana, que impossibilitava als treballadors poder realitzar la vaga. En un comunicat als afiliats, USOC-Sector Aeri qualifica la Resolució de serveis mínims com “abusiva i clarament perjudicial per a l’exercici al dret a vaga, fent-la absolutament inviable”.

Per aquest motiu, USOC-Sector Aeri va desconvocar durant la nit d’ahir la vaga i anuncia la impugnació d’aquests serveis mínims en els pròxims diez, per vulneració de drets fonamentals. A més, critiquen “l’ actuació absolutament lamentable del Ministeri de Transports, que sembla estar més interessat a protegir els interessos d’empreses que vulneren els drets dels treballadors que de respectar el dret fonamental a vaga de les persones treballadores”.

Des de USOC-Sector Aeri anuncien que continuaran treballant per a aconseguir que es reprengui la taula negociadora de l’I Conveni de Handling a Ryanair, amb l’únic objectiu de regular i plasmar les condicions laborals del personal de terra d’aquesta aerolínia davant la incertesa econòmica dels pròxims mesos.

A continuació adjuntem la nota de premsa en format PDF.

USOC – SECTOR AERI DESCONVOCA LA VAGA AL PERSONAL DE HANDLING DE RYANAIR

Posted in Notes de Premsa, Notícies and tagged , .