Convocatòria Jornada 8M. Dia de la Dona


Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, des de l’Equip d’Igualtat de la USOC us convidem a la jornada que celebrarem.

El lema d’enguany és “Avancem, és el nostre torn ”, posant èmfasi principalment a la conciliació laboral i familiar i la corresponsabilitat. En la conferència que celebrarem tractarem aquests temes en qüestió.

Per a això, comptarem amb la participació d’Esther Guerrero Vizuete, Professora del Dret de Treball i Seguretat Social de la Universitat Rovira i Virgili. Ella és especialista en el tema, ja que el mes de novembre passat va publicar un capítol en el llibre “Llibre blanc d’Igualtat de Gènere en l’Empresa”. En aquest capítol parla sobre la importància de la corresponsabilitat, les diverses mesures existents de conciliació laboral i familiar i la protecció enfront de l’acomiadament sobre aquest tema.

A més a més d’això, intervindran també afiliades del sindicat, amb la finalitat d’exposar les seves experiències personals en relació amb el lema d’enguany.

Finalment, hem dut a terme un joc de l’oca amb avanços i millores que hem anat aconseguint en els últims anys, així com amb elements que encara queden per millorar. Ho exposarem i anirem analitzant-ho casella a casella, fomentant així el debat entre nosaltres, que ens permetrà anar resolent els dubtes existents en relació amb el tema.

Dia: 8 de març de 2023
 Lloc: Carrer Sant Pacià, 9, Barcelona 08001
 Hora: 10h – 13h
 Confirmar assistència: dona@usoc.cat (nom i cognoms, DNI/NIE, núm. de telèfon)

Us esperem a totes i a tots,
Atte. Equip d’Igualtat USOC

JORNADA 8M USOC 2023

Posted in Jornades, Notícies and tagged , , .