Mobilització dia 23 de maig


Els treballadors de l’Administració General de l’Estat a Catalunya és mobilitzen el dia 23 de maig en defensa de l’ocupació i els serveis públics de qualitat.

La representació sindical del sector de l’ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L’ESTAT –AGE denunciem la greu situació dels serveis públics on treballem, per la reducció dràstica d’efectius que xifrem en 2.058 (20% segons informació oficial de Funció Pública), en els últims 5 anys, (gener 2011 a desembre 2016) i la introducció de polítiques que redueixen a la mínima expressió la gestió de drets ciutadans de manera presencial.

Amb radical implantació de l’administració electrònica, el Govern de l’Estat vol imposar aquesta via, com l’única via entre l’accés de la ciutadania als seus drets, a través del mòbil i el correu electrònic , privatitzant i tancant les altres vies legals d’atenció presencial i telefònica.

Tancades aquestes vies, l’accés als drets ciutadans passant de ser públics, gratuïts i tutelats a privats, amb costos i dubtosament protegits.

Concentracions dia 23 de maig

8.45 h Comissaria de la Verneda
10 h Tresoreria de la SS c/ Industria
11 h Direcció Provincial de Trànsit (Edifici La Campana)
12 h Delegació del Govern a Catalunya

USOC, UGE, CCOO, CGT-CAT

Posted in Concentracions / Manifestacions, Notícies and tagged , .