Logo Federació d'Empleats Públics (USOC)

Els treballadors públics de la USOC participen en la creació de la Plataforma 5% i Més


El passat dilluns 16 de setembre representants de la Federació d’Empleats Públics de la USOC, vam assistir de nou a la 3a trobada de treballadors públics per la recuperació del 5% i altres drets perduts.
En aquesta última trobada es va acordar crear una plataforma conjunta anomenada PLATAFORMA 5% I MÉS que pretén coordinar esforços i acollir a tots els treballadors públics que pateixen aquestes mesures injustes.
La primera acció d’aquesta plataforma serà la d’iniciar una campanya de recollida de signatures per els diferents centres de Catalunya per reclamar la derogació de les lleis injustes que fan que patim la reducció salarial del 5% (RD 8/2010 de 20 de Maig que va adoptar mesures extraordinàries per la reducció del dèficit públic estatal, així com Decret Llei 3/2010, de 29 de maig, de mesures urgents de contenció de la despesa i en matèria fiscal per la reducció del dèficit públic).
Valorem molt positivament la creació d’aquesta plataforma perquè considerem que una fita com aquesta només s’aconseguirà des de la unitat sindical i amb la mobilització dels treballadors/es.

Entre tots ho farem possible.

Podeu seguir aquesta plataforma a través dels diferents canals:

Twitter: @plataforma5x100

Instagram: plataforma5x100

Facebook: Plataforma 5% i més

Correu: movimiento5x100@gmail.com

Posted in Notícies and tagged , .