La Federació de Serveis de la USOC es posiciona en contra de l’acord al sector de neteja d’edificis i locals de Catalunya.


La Federació de Serveis expressa el seu posicionament.

LA FEDERACIÓ DE SERVEIS DE LA USOC ES POSICIONA EN CONTRA DE L’ACORD AL SECTOR DE NETEJA D’EDIFICIS I LOCALS DE CATALUNYA.

La Federació de Serveis de la USOC, després d’analitzar la situació i les conclusions de la reunió d’ahir de la comissió negociadora del conveni, decideix posicionar-se en contra.

Aquest acord firmat pels sindicats majoritaris al sector torna a demostrar la tendència clara que estan seguint, dedicant els seus esforços a signar acords per sota de les possibilitats dels treballadors i treballadores de recuperar el poder adquisitiu, fins i tot arribant a reduir-lo encara més.

Des de la USOC entenem que s’ha arribat a aquest pacte sense considerar de forma real la situació actual que s’està vivint en aquest sector, fet pel qual considerem que és del tot insuficient i convidem a les parts implicades a reflexionar sobre si aquest pacte s’ajusta realment al que els treballadors i treballadores necessiten.

Davant la nova situació i per respecte als treballadors i treballadores, la USOC decideix desconvocar la vaga per als dies 15 i 16 al sector de neteja d’edificis i locals de Catalunya.

 

Posted in Comunicat, Notícies and tagged , .