La Federació d’Indústria de la USOC manté una reunió amb els creditors del Grup Celsa per a conèixer el futur de l’empresa


Una delegació s’ha reunit a Barcelona amb els creditors del Grup Celsa per a conèixer el full de ruta que permeti materialitzar els objectius d’estabilitat i manteniment de l’ocupació.

Una delegació de la USOC Indústria, encapçalada per Antonia Rivero, secretària general, i amb la presència de Pedro Ayllón i Raúl Montoya, secretari general i secretari d’acció sindical i salut laboral de la federació d’indústria en l’àmbit estatal, s’ha reunit a Barcelona amb els creditors del Grup Celsa per a conèixer el full de ruta que permeti materialitzar els objectius d’estabilitat i manteniment de l’ocupació.

USOC Indústria ha tornat a reivindicar que el termini d’execució sigui el mínim per a evitar la incertesa que es pugui ocasionar, perjudicant l’activitat industrial i, fonamentalment, a l’ocupació.

“Els nous propietaris ens han informat que s’obre un procés en el qual esperen la màxima col·laboració de totes les parts, inclosa la de l’antiga propietat, per a reduir aquests terminis”, explica Montoya. Rafael Villaseca ha estat nomenat com a president del nou consell d’administració, una vegada es facin tots els passos previstos després de l’execució de la sentència i es formalitzi el canvi de propietat. Villaseca serà la persona encarregada de dur a terme aquesta transició que culminarà amb un consell de 5 persones amb perfils independents.

“A més, s’han compromès a mantenir un nivell òptim d’interlocució amb la USOC per a explicar el Pla Industrial, prioritari per a garantir la viabilitat de tots els centres productius i l’ocupació. També, no tanquen la porta a la nostra proposta que en la gestió de la companyia es permeti entrar a un inversor del sector nacional, impedint d’aquesta manera que es modifiqui el centre de decisions i potenciant un sector estratègic per a la indústria del nostre país”, manifesta el secretari d’Acció Sindical de la USO-Indústria.

Posted in Notes de Premsa, Notícies and tagged , .