La USOC ajorna el seu Congrés


La Comissió Executiva fa dies era conscient de la necessitat d’ajornar el 13è Congrés d’USOC, que s’havia de celebrar els dies 26 i 27 de març de 2020. Per tal motiu es va convocar una reunió, via videoconferència, del Comitè Nacional, per ser aquest l’òrgan competent de la decisió final.

La decisió ve motivada per la necessitat d’afrontar la lluita contra la pandèmia ocasionada pel virus Covid-19, amb totes les persones disponibles del sector sanitari i d’altres serveis essencials implicats en aquesta lluita fonamental, per preservar la salut i protegir la vida de la població.

Després de declarar-se l’Estat d’Alarma, i coincidir dins el període del congrés, no només era una necessitat, sinó una obligació. En conseqüència s’ha acordat ajornar el 13è Congrés per als dies 1 i 2 del mes d’octubre per poder desenvolupar un congrés amb normalitat i per tenir superada aquesta crisi sanitària global.

El congrés el realitzarem amb els delegats i delegades ja elegits, els documents congressuals, les propostes de debat i un informe de gestió que haurà de contemplar tota la nova situació fins al moment de la celebració del 13è Congrés.
En aquests greus moments, el Comitè Nacional, fa una crida perquè tota l’organització, els nostres representants a les empreses i tots els afiliats i afiliades, defensem tots plegats, la salut publica i la lluita contra el virus Covid-19, que és una seriosa amenaça per a la vida de la nostra població i que aquesta lluita es realitzi preservant l’ocupació, i tot el nostre aparell productiu, i que un cop superada aquesta crisi sanitària puguem tornar a la plena activitat, la recuperació econòmica i el progrés social.

 

 

Posted in Notes de Premsa, Notícies and tagged .