La USOC, conscienciada amb la lluita contra el càncer de mama


Des d’aquí fem una crida a investigar i invertir en tractaments que millorin la qualitat de vida de les que ho pateixen.

El Dia Contra el Càncer de Mama no és només una ocasió per a reflexionar sobre la salut i el benestar de les persones, sinó també un recordatori de la importància de la solidaritat i el suport mutu dins la societat. El sindicalisme, amb el seu compromís en la defensa dels drets laborals i la igualtat, juga un paper fonamental en aquesta lluita.

El càncer de mama no només afecta la salut física i emocional de les persones, sinó que també pot tenir un impacte significatiu en les seves vides laborals. És aquí on la USOC vol exercir un paper crucial en assegurar-se que les persones afectades tinguin accés a permisos per malaltia, protecció contra la discriminació laboral i altres mesures que els permetin centrar-se en la seva recuperació sense preocupacions addicionals, garantint que els drets dels treballadors es respectin i que se’ls brindi el suport necessari durant el seu tractament i recuperació.

En aquest Dia Contra el Càncer de Mama, encoratgem a tots els sindicats, treballadors i ocupadors a unir-se en la lluita contra aquesta malaltia. La unió i la solidaritat són poderoses eines per a crear consciència, promoure la detecció precoç i proporcionar el suport necessari als qui lluiten contra el càncer de mama. Junts, podem fer una diferència en la vida de les persones i en la societat en conjunt, construint un món més just i saludable per a tots.”

USOC I EL CÀNCER DE MAMA

Posted in Manifest, Notícies and tagged , .