La Usoc revalida la seva majoria absoluta en les eleccions sindicals de COBEGA-COCA COLA a la planta de Martorelles


Fruit del treball desenvolupat durant els últims quatre anys, la candidatura d’USOC, un cop més, ha estat la primera força sindical a la planta que la multinacional té al centre de Martorelles, amb mes del 56% dels vots en el conjunt de la plantilla i en personal obrer el 67% ha votat a USOC.

D’aquesta manera, finalitza un procés electoral molt intens, amb el suport massiu de la plantilla a una candidatura que uneix experiència, joventut i que es caracteritza per la seva iniciativa i treball en equip.

La Secció Sindical d’USOC s’ha presentat a unes eleccions sindicals amb la satisfacció de la feina ben feta, havent complert els deures i amb la confiança dels treballadors i treballadores que s’ha vist materialitzat amb els vots, després d’un període que s’ha caracteritzat per la lluita per la consolidació de la inversió industrial, l’estabilitat laboral de la plantilla i noves contractacions, que ha fet de la planta de Martorelles una de les més eficaces del grup des del punt de vista social i productiu.

Després dels resultats obtinguts en aquestes eleccions sindicals, on s’han obtingut 11 dels 17 representants sindicals que es triaven, USOC seguirà tenint majoria en el Comitè Intercentres de Catalunya. D’aquesta manera, la plantilla torna a legitimar la nostra organització sindical per vetllar pel futur sociolaboral dels treballadors i treballadores.

Amb aquest resultat la Federació d’Indústria d’USOC, segueix obtenint uns bons resultats en les eleccions sindicals obrint-se pas per millorar la representació en el sector industrial que avança de manera ferma amb uns excel·lents resultats als quals se sumen els obtinguts en una nova majoria a la Bugaderia Industrial Ilunion.

Posted in Notícies and tagged , .