ÚLTIMA HORA: Comunicat oficial de la Federació d’Atenció a la Ciutadania de la USOC (FAC-USOC) envers la vaga sanitària.


Adjuntem el comunicat de la Federació d’Atenció a la Ciutadania de la USOC sobre la desconvocatòria de la Mesa Sindical de Sanitat de la vaga que estava prevista per als pròxims 25 i 26 de gener.

Comunicat oficial de la Federació d’Atenció a la Ciutadania de la USOC (FAC-USOC) envers la vaga sanitària.

La Mesa Sindical de Sanitat ha decidit desconvocar la vaga que estava prevista per als pròxims 25 i 26 de gener per un possible defecte formal en l’avís de convocatòria a les patronals.

Des de la USOC com a integrants d’aquesta Mesa Sindical de Sanitat, lamentem aquesta situació, però considerem que la desconvocatòria era el més responsable per evitar una possible situació d’inseguretat jurídica per a les treballadores i treballadors.

Us recordem que a dia d’avui es manté vigent per part d’altres sindicats una altra convocatòria de vaga per als dies 24 i 25 de gener que també afecta a tots/es els treballadors/es de la sanitat pública de Catalunya, i la del 25 i 26 del personal facultatiu.

Com a USOC ens adherim a la vaga convocada que afecta a tots/es els treballadors/es de la sanitat pública de Catalunya, que coincidia amb la nostra, el pròxim 25 de gener.

Us animem enèrgicament a participar en les diferents accions, per deixar clar que cal defensar la nostra sanitat i els serveis públics.

 25 de gener a les 11 hores, a la Plaça Sant Jaume fins al Parlament.
 26 de gener (Descentralitzades).
 28 de gener concentració a les 11 hores, a la Plaça Sant Jaume (Defensem
els serveis públics).

Barcelona, 23 de gener de 2023

Posted in Comunicat, Notes de Premsa, Notícies and tagged , , .