USOC defensa el sistema públic de pensions i la necessitat de blindar les pensions en la Constitució


USOC està col·laborant en la campanya de recollida de signatures que està realitzant la Mesa Estatal per blindar les pensions de la qual formem part.
Aquesta campanya pretén reivindicar una pensió digna, a través de la reforma de la Constitució que inclogui la prohibició expressa que qualsevol govern, actual o futur, pugui tocar, retallar o privatitzar el sistema públic de pensions.
Amb aquesta reforma es pretén que es reculli com a obligació constitucional el manteniment del poder adquisitiu real dels pensionistes. Evitant que cap tipus de mesura , ja siguin retallades, pujades d’impostos, copagaments, augment de les tarifes dels serveis bàsics o qualsevol altra pugui afectar els pensionistes.
Durant els darrers 7 anys, hem patit innombrables retallades i ajustos que ens han conduït a un notable empitjorament de les nostres condicions de vida, per això hem traslladat al Síndic de Greuges aquesta situació, perquè traslladi al Parlament la necessària iniciativa de proposar la reforma de la constitució en aquesta direcció de blindar el sistema públic de pensions.

Cercar
Posted in Notícies and tagged .