Presentació de l'Observatori de la Realitat Social de Terrassa

USOC participa en el Consell Assessor de l’Observatori de la Realitat Social de Terrassa


La USOC forma part del Consell Assessor de l’Observatori de la Realitat Social, promogut per Càritas Diocesana de Terrassa. L’objectiu d’aquest projecte té com a fil conductor posar la persona al centre de la nostra intervenció, ja sigui des de l’àmbit social, econòmic, sindical, empresarial o universitari.

La Secretària General de la USOC va assistir a l’acte de constitució del Consell Assessor el dia 30 de novembre i, a la creació de l’Observatori de la Realitat Social en el que hi participarà el Secretari General de la Federació d’Ensenyament que també estava present en l’acte.

En el mateix, i des de diverses òptiques, es va posar de manifest el desig de posar en comú els nostres coneixements i experiència al servei de les persones més fràgils de la nostra societat; en aquest cas des de la investigació aplicada que propiciï un millor coneixement de la realitat social i plantegi solucions a les problemàtiques que –malauradament – pateixen milers de persones de la diòcesi de Terrassa i del conjunt del nostre país.

Posted in Notícies and tagged , , , .